Metallica naar Nederland

Metallica komt op 11 juni 2019 in de Johan Cruijff ArenA te Amsterdam. 

Ook live een topband

Het optreden is onderdeel van een enorme reeks openluchtconcerten in Europa en de UK die de band tussen 1 mei en 25 augustus 2019 langs stadions, parken en zelfs een heus kasteel leidt. Speciale gasten Ghost en Bokassa verzorgen tijdens alle data het voorprogramma.
MetallicaMetallica is opgericht in 1981 door drummer Lars Ulrich en gitarist en zanger James Hetfield, waarna ze uitgroeien tot één van de meest invloedrijke en succesvolle rockbands uit de geschiedenis. Zo heeft de band uit Californie  meer dan110 miljoen albums wereldwijd verkocht en speelde ze voor miljoenen fans op letterlijk alle zeven continenten. Ze hebben een aantal multi-platina albums uitgebracht, waaronder het in 1991 uitgebrachte album Metallica (beter bekend als The Black Album). Ook live weten ze hoge ogen te gooien met een recht voor zijn raap show vol met agressieve drums, ronkende riffs en scherpe screams. Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere