Memoires van Prince komen uit

PrinceMemoires waar Prince rond zijn overlijden mee bezig was, verschijnen op 29 oktober van dit jaar. Het boek, The Beautiful Ones, zoals het boek heet, beschrijft hoe een jonge Prince zich als muzikant ontwikkelde en volgt zijn leven tot aan de vooravond van zijn grote internationale doorbraak. Dat gebeurt onder meer via door Prince met de hand geschreven liedteksten. Het onafgemaakte manuscript wordt gecombineerd met zeldzame foto's, knipsels en liedteksten. In maart 2016 sloot de zanger een overeenkomst om zijn memoires op te schrijven. Niet veel later, op 21 april, overleed de zanger op 57 jarige leeftijd.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere