De metalband Megadeth is gehalveerd.

Na creatieve onenigheid met de andere leden van de band hebben drummer Shawn Drover en gitarist Chris Broderick besloten Amerikaanse metal- thrashmetalband Megadeth uit Los Angeles te verlaten.
megadethMegadeth verkreeg internationale erkenning als een pionier van het thrashmetal genre, maar moest al eerder een groot aantal veranderingen in de bezetting doorstaan, deels door het beruchte druggebruik van de band.
Megadeth werd in 1983 gevormd door zanger/gitarist Dave Mustaine nadat hij ontslagen was uit de band Metallica. Hij blijft nu over met bassist Dave Ellefson, die ook al vanaf 1983 bij de band is.
Beide zullen op zoek moeten gaan naar nieuwe bandleden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere