Mede-oprichters Status Quo overleden

Alan LancasterBassist Alan Lancaster van de Britse rockband Status Quo, die al enige tijd aan MS leed, is zondag op 72-jarige leeftijd overleden.
Lancaster was samen met frontman Francis Rossi en de in 2016 overleden gitarist Rick Parfitt een van de oorspronkelijke leden van Status Quo. Hij zat van 1967 tot en met 1985 bij de band. Zijn laatste concert met Status Quo was Live Aid in 1985. De bassist stapte uit de groep vanwege onenigheid met de andere bandleden. Dit werd later bijgelegd en in 2013 voegde hij zich weer bij de band. In 2013 en 2014 toerde Lancaster met de originele bezetting door Europa.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere