Ik ben gek op mijn eigen 'Gehaktbrood'

Met mijn 28 jaar zou je denken dat ik niet veel van de muziek van de jaren '60-'70-'80 heb meegekregen, maar niets is minder waar. Meat LoafDoordat mijn ouders gek waren op muziek, heb ik juist veel van de 'classic rock' jaren meegekregen.

Elke dag stond er bij ons thuis de radio aan. Muziek is niet meer weg te denken uit ons leven. The Beatles,The Beach Boys, The Rolling Stones, Pink Floyd, Deep Purple, Doe maar, noem maar op.
Natuurlijk heb je als kind je voorkeur voor bepaalde nummers.

Meat Loaf

Zo was dat bij altijd Meat Loaf: 'Paradise By The Dashboard Light'. O, wat vond ik dat een heerlijk nummer. Ik draaide het zo ontzettend vaak, dat mijn ouders er soms wel gek van werden. Dit is tegenwoordig minder, omdat je het niet vaak meer op de "normale" radiozenders te horen krijgt. Daarom ben ik ook gek op de top 2000.

Top 2000

De top 2000 is eigenlijk een heel mooi voorbeeld van goede muziek. Welke muziek staan altijd aan de top: Queen, Eagles, Led Zeppelin en altijd in de top 25 mijn eigen 'Gehaktbrood' !!! Allemaal de 'classic rock records'!!!
Het dak gaat er dus af bij ons op oudejaarsavond, heerlijk!!Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere