Meat Loaf overleden

De Amerikaanse zanger Meat Loaf, onder meer bekend van de hit Paradise by the Dashboard Light, is donderdag 20 januari op 74-jarige leeftijd overleden. Waaraan is niet bekend.
Meat LoafMeat Loaf, die eigenlijk Marvin Lee Aday heette, verkocht in een zes decennia overspannende muziekcarrière meer dan 100 miljoen albums. Het album 'Bat out of hell’ staat in de top tien van bestverkochte muziekalbums aller tijden.
Meat Loaf, die de laatste jaren al kwakkelde met zijn gezondheid, werd aanvankelijk bekend als acteur. Zo was hij te zien in The Rocky Horror Picture Show (1975). Ook had hij rollen in films als Fight Club en Wayne’s World.
De belangrijkste songwriter en goede vriend van Meat Loaf, Jim Steinman, kwam vorig jaar op 73-jarige leeftijd te overlijden.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere