Toen Paul McCartney "sixty-four"werd.

foto - Vinyl-Lp : sixtyfourIn besloten familiekring wordt op 18 Juni 2006 de 64ste verjaardag van Paul McCartney gevierd. Hij is door zijn familie toegezongen met een variant op zijn klassieker ’When I’m sixty-four’ uit 1967. Zijn vier oudste kinderen en zijn drie kleinkinderen hadden het nummer opgenomen in de Abbey Road Studios in Londen, waar ook de Beatles veel van hun werk opnamen. Tijdens een besloten verjaardagslunch kreeg Sir Paul het lied zondag te horen. Paul McCartney zingt dit nummer op het Beatles-album Sergeant Pepper’s Lonely Hearts Club Band uit 1967. McCartney heeft de melodie voor When I’m Sixty Four al in de jaren vijftig, toen hij 15 was, gecomponeerd. De tekst wordt in 1966 door hem geschreven. When I’m Sixty Four is door Paul McCartney opgedragen aan zijn vader James McCartney die, op 7 Juli 1966, zijn 64ste verjaardag heeft gevierd. In het nummer zingt een jonge man die zich richt tot zijn geliefde. Het gaat over het samen oud worden. De leeftijd 64 was ten tijde van het schrijven van het nummer de pensioenleeftijd in Groot-Brittannië.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere