Alias Paul McCartney

foto - Vinyl-Lp : FiremanThe Fireman is een pseudoniem van Paul McCartney en producer Youth. Onder dat pseudoniem brachten ze in de jaren 90 twee albums uit: Strawberries Oceans Ships Forest en Rushes. Twee albums met experimentele muziek. Tien jaar later heeft McCartney met Youth opnieuw een album opgenomen onder die naam: Electric Arguments. Het verschil van dit album met de vorige Fireman albums is dat McCartney nu ook vocaal op een plaat van The Fireman is te horen. The Fireman wordt omschreven als electro, naar op dit album komen meer stijlen langs, zoals rock, blues, country, en zelfs Indiaanse invloeden. Met Electric Arguments heeft Paul McCartney samen met Youth volgens velen een gevarieerd album afgeleverd, dat ook gezien kan worden als één van McCartney’s beste solo werken.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl