Paul Mccartney komt met een nieuw album

Paul McCartney, het voormalig lid van The Beatles, brengt na 5 jaar op 7 september van dit jaar het nieuwe album Egypt Station uit, dat 14 nummers zal bevatten, waaronder de uitgebrachte nummer op Youtube, I Don't Know en Come On To Me.

Paul McCartneyMusicus, maar ook schilder

Het is Paul zijn 17e solo album. De naam, Egypt Station, is vernoemd naar een kunstwerk dat hij in 1988 maakte.
McCartney schildert al lang. In 1999 schokte en verbijsterde hij de kunstwereld(en) van Londen en New York door een volslagen onbekend stadje in Duitsland te kiezen als plek voor de eerste tentoonstelling van zijn zeventig olie- en acryl-schilderijen.
De zanger, die deze week 76 werd, trad in 2015 op in de Ziggo Dome en stond een jaar later op Pinkpop.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere