Margriet Eshuijs van de hit 'House for sale' overleden

Zangeres Margriet Eshuijs,vooral bekend als zangeres van de band Lucifer, die in de jaren zeventig een grote hit scoorde met het nummer House For Sale, is donderdagavond op zeventigjarige leeftijd overleden.
Margriet EshuijsMet Lucifer, waar Henny Huisman de drummer was, maakte Eshuijs vanaf 1972 twee albums, tot de groep in 1979 werd opgeheven. De zangeres ging daarna solo verder.
Eshuijs zette zich samen met haar partner in voor het lot van kankerpatiënten en hun naasten. Dat deden zij in het bijzonder door muziek te verzorgen rondom het jaarlijkse Alpe d'HuZes-evenement.
Eshuijs was al enige tijd ernstig ziek.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere