AC/DC-gitarist Malcolm Young overleden

Medeoprcihter van AC/DC, Malcolm Young, is op 64-jarige leeftijd aan de gevolgen van dementie overleden.

Malcolm Young

Een van de grootste hardrockbands allertijden

AC/DC werd in 1973 opgericht door Malcolm en zijn broer Angus Young, waarbij de laatste opviel als gitarist in schooluniform. Hoewel de band vaak wordt gezien als pionier van hardrock, classificeerden de leden zelf hun muziek altijd als rock-'n-roll.
De groep groeide uiteindelijk toch uit tot een van de grootste hardrockbands ter wereld en heeft wereldwijd meer dan 200 miljoen albums verkocht.
In 2014 verliet Malcolm de band wegens de dementie. Zijn plek werd ingenomen door neef Stevie Young, die in 1988 al een tijd zijn oom had vervangen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl