Lynyrd Skynyrd stopt ermee

De legendarische band Lynyrd Skynyrd gaat dit jaar voor het laatst alleen in America en Canada toeren en daarna is het voorbij.

Band voor de Rock and Roll Hall of Fame

Lynyrd SkynyrdVan de originele groep die begin jaren zeventig doorbrak is alleen gitarist Gary Rossington nog over. Drie leden van de band, onder wie frontman Ronnie Van Zant, kwamen in 1977 door een vliegtuigongeluk om het leven. Lynyrd Skynyrd was één van de meest toegejuichte southern-rockbands en werd op 13 maart 2006 in de Rock and Roll Hall of Fame en een jaar later in de Georgia Music Hall of Fame.opgenomen. Bekende hits waren Free Bird (derde plaats van de top 100-gitaarsolo's aller tijden) en Sweet Home Alabama.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere