Zanger Leonard Cohen overleden

De Canadese liedjesschrijver, dichter en artiest Leonard Cohen is op 82 jarige leeftijd overleden.

Leonard CohenWeer een icoon overleden

Cohen, die voor het laatst in 2013 in Nederland optrad, had al een tijd last van gezondheidsproblemen. Hij is o.a. bekend van de wereldhits Suzanne en Hallelujah. Cohen bevond zich in de muzikale hoek waar ook Bob Dylan te vinden is. Fans vinden dat hij meer dan Dylan in staat is om de menselijke conditie te doorgronden. Bij kenners staat hij bekend om zijn enorme oeuvre dat nog doorliep tot deze maand, toen zijn laatste album You Want It Darker uitkwam. In het titelnummer zingt hij onder meer op indringende wijze 'I'm ready, my Lord', een tekst die ineens een heel andere lading krijgt.
Velen noemen 2016 "nu officieel het verdrietigste jaar". Op social media werd vaker stilgestaan bij het feit dat muziekgrootheden Prince en David Bowie ook al dit jaar stierven.

 Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl