Op veiling wordt gitaar van John Lennon verkocht

Een gitaar van het merk Gretsch van de Britse popmuzikant John Lennon (1940-1980) is zondag 23 november in Londen geveild voor 480.000 euro. De verkoper was John's neef, David Birch, die het instrument in 1967 van zijn oom had gekregen.
John-LennonVolgens het veilinghuis worden er vrijwel nooit originele muziekinstrumenten van The Beatles te koop aangeboden. De weinige exemplaren die er zijn, worden meestal goed 'bewaakt' door stichtingen of musea.
Dat neemt niet weg, dat dat de "Imagine" piano van John Lennon ooit verkocht is aan George Michael, die er $ 2.100.000 voor betaalde. Maar ook handgeschreven teksten van songs zijn verkocht, zoals het origineel van Lennon's handgeschreven tekst van " A Day in The Life ", dat voor $ 1.200.000 bij een Sotheby's veiling in New York , Juni 2010 is verkocht en de John Lennon's handgeschreven tekst van "All you need is love " dat voor $ 956.000 werd verkocht bij de CooperOwen's veiling in 2005.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl