Is Amanda Lear een vrouw of een man?

foto - Vinyl-Lp : amanda_learAmanda Lear had in 1978 een hit met het nummer ’Follow me’. Met haar typische hese sexy stemgeluid en manier van bewegen, die deed denken aan grote glamoursterren zoals Marlene Dietrich, ontstond er het gerucht over transseksualiteit. Of ze in werkelijkheid een man is of was geweest, is nog immer een vraag. Echter volgens zeggen, heeft ze rond 1964 een operatie ondergaan waarbij ze vrouw werd. Wel is zeker, dat ze een verhouding had met Brian Jones van de Rolling Stones en met David Bowie. Tevens had ze gedurende 15 jaar een hechte vriendschap met Salvador Dali en poseerde ze op de hoes ’For Your Pleasure’ van Roxy Music, waar haar fan en vriend Brian Ferry zanger was. In 1979 verscheen ze in Playboy en trouwde ze met de aristocraat Alain-Philippe Malagnac, de geliefde van de Franse schrijver Roger Peyrefitte. Bij een brand in hun huis in 2000 verloor hij het leven. Amanda Lear, die in 1946 in Hong Kong werd geboren, heeft al met al een bijzonder leven achter de rug en is nog steeds een veelzijdige superster die gelijktijdig zangeres, presentatrice, schilder, fotomodel en celebrity is en graag toont dat ze een echte vrouw is.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl