Laatste oorspronkelijke lid van de rockband Lynyrd Skynyrd overleden

Gitarist Gary Rossington van Lynyrd Skynyrd is zondag op 71-jarige leeftijd overleden. Gary RossingtonRossington was de laatste nog levende oprichter van Lynyrd Skynyrd, bekend van hits als Free Bird en Sweet Home Alabama. De gitarist overleefde in 1977 een vliegtuigongeluk, waarbij onder anderen frontman Ronnie Van Zant en gitarist Steve Gaines om het leven kwamen. Rossington speelde tot zijn dood bij Lynyrd Skynyrd. Er werd geen doodsoorzaak gegeven. De gitarist had te kampen met een aantal hartproblemen, waaronder een noodhartoperatie in 2021 tijdens de Big Wheels Keep on Turnin' Tour van de band.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere