Kurt Cobain als solo artiest in hitlijsten

Kurt Donald Cobain, de leadzanger en gitarist van de vroegere zeer populaiere grungeband Nirvana, heeft voor de eerste keer als soloartiest zijn intrede gemaakt in de hitlijsten.

Demo's van meer dan 20 jaar geleden

Kurt CobainEerder deze maand verscheen het album Montage of Heck: The Home Recordings, een verzameling van demo's die de 21 jaar geleden overleden frontman van Nirvana thuis opnam. Er is veel interesse voor het verzamelwerk, ondanks dat het bestaat uit simpel opgenomen thuisopnames.
Cobain werd begin jaren negentig gezien als "de stem van Generatie X", de generatie geboren na de babyboomgeneratie. Deze groep betreft ruwweg de mensen die zijn geboren tussen 1961 en 1980.
De invloedrijke musicus Kurt Cobain stierf op 27-jarige leeftijd. Hiermee behoort hij bij de 27 Club, een groep beroemde muzikanten die allemaal slechts 27 jaar oud zijn geworden. Hoewel Cobain volgens de officiële lezing zelfmoord heeft gepleegd, zijn er tot op de dag van vandaag mensen die geloven dat hij werd vermoord.

 Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl