Dé rock-n-roll klassieker van de Nederlandse popgeschiedenis

foto - Vinyl-Lp : peterkoelewijnPeter Koelewijn maakte in 1959 met Kom Van Dat Dak Af dé rock-’n-roll klassieker van de Nederlandse popgeschiedenis. De single ligt in 1960 in de schappen en wordt een nummer 1-hit in Nederland en België. In 1971 wordt Kom Van Dat Dak Af in een vernieuwde versie opnieuw een grote hit. Weer tien jaar later wordt het nummer in een live-versie uitgebracht en haalt wederom de hitlijsten. In 1989 wordt de klassieker samen met DJ Sven en Miker G in een modern jasje gestoken en een nieuwe generatie zingt wederom massaal: Kom Van Dat Dak Af.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl