Kiss Stopt

De Amerikaanse rockband Kiss, die in de VS tot een van de succesvolste bands aller tijden wordt gerekend, stopt er na 45 jaar mee. One Last KISS, End of The Road World Tour wordt de laatste tournee van de band.

Wereldberoemde band

KissHoewel de tourdata van Kiss nog niet zijn bekendgemaakt, belooft de band met een memorabele tournee te komen. "De luidste met de meeste hits en de meeste explosies", laat frontman Gene Simmons, die Kiss in 1973 oprichtte, via Instagram weten.
Kiss brak in 1979 door met het nummer ‘I Was Made For Loving You’ en werd wereldberoemd. Deze eeuwige roem heeft Kiss toch wel te danken aan hun extravagante uiterlijk en sensationele shows. Hun zwart-wit geschminkte gezichten, de bijzonder lange tong van zanger Gene Simmons en de knallende shows vol vuurwerk, vuur- en bloedspuwen vormen het summum binnen de Amerikaanse glamrock.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere