Kenny Rogers overleden

De beroemde countryzanger Kenny Rogers is vrijdagnacht op 81 jarige leeftijd overleden. Rogers, die een natuurlijke dood stierf, wordt beschouwd als één van de belangrijkste country-pop zangers. 

Samenwerking met vele beroemdheden

Kenny RogersIn 1978 had Rogers een van zijn grootste hits met The Gambler. De jaren tachtig bestonden voor Rogers uit samenwerkingen die ook in de popwereld aansloegen, met onder anderen Lionel Richie, Sheena Easton en collega-countryster Dolly Parton. Met die laatste scoorde hij in 1982 een grote hit met Islands in the Stream
Rogers behaalde tussen 1977 en 1987 twintig nummer één-hits in de country-ranglijsten en verkocht 165 miljoen platen.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl