Brian Jones misschien toch vermoord

Lewis Brian Hopkin Jones, beter bekend als Brian Jones (Cheltenham (Gloucestershire), 28 februari 1942 - Hartfield (Sussex), 3 juli 1969) was een Engelse gitarist. foto - Vinyl-Lp : brianjonesJones stond vooral bekend als oprichter van de rockgroep Rolling Stones .In de nacht van 2 op 3 juli 1969 overleed Jones in zijn eigen zwembad bij zijn huis Cotchford Farm. Het mysterie van zijn dood is tot op de dag van vandaag niet opgelost. 
“No Stones without Jones”, zei Bill Wyman ooit. Maar ze ontsloegen ‘m toch. Enkele weken later verdronk Brian Jones in zijn zwembad. Onder invloed, stelde men toen vast. Moord, geloven velen nu. Een vriend van Jones zou de moord in 1993 hebben bekend op zijn sterfbed. Die vriend, Frank Thorogood, leed aan kanker. Brian Jones werd op 27-jarige leeftijd dood gevonden in zijn zwembad. Er was altijd van uitgegaan dat hij onder invloed van drugs was.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere