Heeft Jan Rot zijn naam gepikt van Johnny Rotten?

johnny-rotten-sex-pistolsTekstdichter en zanger Jan Rot(25 december 1957 geboren in Makassar, Indonesië) wordt vaak verweten, dat hij zijn naam heeft afgeleid van de grote punkster en zanger van The Sex Pistols 'Johnny Rotten'. Maar niets is minder waar. Het is namelijk andersom. De jeugdige Rot was ooit op vakantie in Londen en ontmoette ene John Lydon en stelde zich voor als 'Jan Rot, Johnny Rotten in English'. 'Interesting name. Fucking great', mompelt John Lydon twee jaar voor hij als Johnny Rotten, zanger van de Sex Pistols beroemd wordt. Toeval?

 Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl