Johnny Lion overleden

Johnny Lion, die in 1965 een grote hit scoorde met het nummer Sophietje, is woensdag 31 januari overleden.

The Jumping Jewels

De Hagenaar, die eigenlijk John van Leeuwarden heette, is 77 jaar oud geworden. Met The Jumping Jewels scoorde hij 1961 een nummer 1-hit met het nummer Wheels. Johnny LionZe gingen met succes door tot 1965. Datzelfde jaar besloot hij solo verder te gaan en scoorde hij een grote hit met het nummer Sophietje (Zij dronk Ranja met een rietje). Ook met het nummer Alleen in Dallas scoorde hij een top 10-hit Eind vorig jaar werd bekend dat Johnny Lion niet lang meer te leven had en de longkanker was uitgezaaid. Op facebook staan zijn goed vrienden Rob de Nijs en Joop Oonk stil bij zijn overlijden en zeggen een zeer goede vriend te zijn verloren.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere