De Franse Elvis Presley, Johnny Hallyday op 74 jarige leeftijd overleden

De Franse rocklegende, die eigenlijk Jean-Philippe Smet heette en van Belgische afkomst was, is dinsdag 5 december overleden aan longkanker.

Nooit internationaal doorgebroken

Johnny HallydayVan zijn platen werden in totaal meer dan 100 miljoen exemplaren verkocht. De successen van de rockster waren echter in het buitenland zeer beperkt, maar in eigen land was zijn status onaantastbaar. Pour moi la vie va commencer werd in ons land begin jaren 60 samen met Tes tendres années één van zijn enige grote hits. De laatste jaren kampte Hallyday regelmatig met gezondheidsproblemen. Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere