Haarlok van John Lennon 31.000 euro waard

Een haarlok van John Lennon werd zaterdag 20 februari met andere Beatles-spullen, waaronder een gesigneerde foto van de bandleden, geveild in de Verenigde Staten voor 35000 dollar. Volgens het veilinghuis is dit het grootste stuk haar dat ooit van Lennon is geveild.

John LennonJohn Lennon is goud waard

Duitse kapper Klaus Baruck heeft de haarlok haast 50 jaar bewaard. Hij had het stuk haar in 1967 afgeknipt in Hamburg, vlak voor Lennon een rol speelde in How I Won the War, een Britse film uit 1967.
Niet alleen het haar van de ex-Beatle is goud waard. Een verloren gewaande gitaar van Lennon werd vorig jaar al geveild voor 2,4 miljoen dollar en de handgeschreven songteksten van All You Need is Love voor een miljoen euro.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere