Het leven van John Lennon komt uit als stripboek

De biografie over John Lennon verschijnt hoogstwaarschijnlijk in mei 2017 als stripboek. Het verhaal omspant het hele leven van de Brit, van zijn jeugd tot de hoogtijdagen van The Beatles, zijn huwelijk met Yoko Ono en zijn solo-carrière.

John LennonOok documentaire over The Beatles

De strip wordt gebaseerd op de biografie van de Franse schrijver David Foenkinos uit 2010. Daarin wordt het leven van de in 1980 vermoorde zanger beschreven aan de hand van gesprekken tussen John Lennon en een fictieve therapeut tijdens zijn New York City dagen.
Met de release van de nieuwe documentaire van Ron Howard  “The Beatles: Eight Days a Week — The Touring Years” , is er sprake van een recente golf van interesse in de immer fascinerende band. Dezedocumentaire is in september in Londen in premiere gegaan en zal op 20 oktober in Nederland te bezien zijn.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere