Grammy-winnaar Joe Cocker overleden

Zanger Joe Cocker, vooral bekend van The Beatles cover 'With A Little Help From My Friends', is vandaag (22 december) op 70 jarige leeftijd aan longkanker overleden. Joe CockerDe echte Classic Rock zanger die in de jaren '60 en begin jaren '70 zeer beroemd was en bevriend was met Jimi Hendrix, The Beatles en Rod Stewart kennen we van zijn schorre en unieke stemgeluid en zijn bijzondere (wat spastische) bewegingen. Samnen met o.a. Leon Rusell maakte hij het album en de film "Mad Dogs and Englishmen", wat door velen toch beschouwd wordt als een zeer bijzonder hoogtepunt.
Cocker gebruikte drank en drugs en raakte in de jaren '70 aan lagerwal. Echter in de jaren '80 was er een bijzondere 'cleane' comeback. Uiteindelijk scoorde hij zijn grootste hits in dat decennium. De laatste jaren woonde hij met zijn vrouw Pam op zijn afgelegen Mad Dog Ranch in Colorado en genoot daar van de rust. Een unieke zanger heeft ons verlaten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl