Jerry Lee Lewis op 87-jarige leeftijd overleden

Het wereldberoemde rock-’n-roll icoon Jerry Lee Lewis, die al een tijdje kampte met gezondheidsproblemen, is in zijn huis in de Amerikaanse staat Mississippi overleden.
Jerry Lee LewisLewis was de laatste overlevende ster van een generatie pionierende rock-’n-rollartiesten die opkwamen in de jaren 50, onder wie ook Elvis Presley, Chuck Berry en Little Richard.
De zanger was onder meer bekend van zijn hit "Great balls of fire", die hij in 1957 uitbracht en "Whole Lotta Shakin' Goin' On". Met zijn beukende piano, zijn gepassioneerde zang en zijn opruiende speelstijl maakte Mr. Lewis zijn bijnaam, de Killer, meer dan waar.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere