Zanger en gitarist van Jefferson Airplane overleden

Marty Balin, zanger en gitarist van de rockband Jefferson Airplane, is zaterdag 29 september op 76-jarige leeftijd overleden.

Vertegenwoordiger van de psychedelische rock

Jefferson AirplaneJefferson Airplane was een Amerikaanse rockband uit San Francisco die werd opgericht in 1965. De band was een belangrijke vertegenwoordiger van de psychedelische rock en was bekend van de nummers "Somebody To Love", "We Built This City" en "Nothing's Gonna Stop Me Now" en speelde op Woodstock in 1969 en kreeg in 1996 een plekje in de Rock and Roll Hall of Fame.. Later kwamen uit Jefferson Airplane de bands Hot Tuna en Jefferson Starship voort. Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere