Jeff Beck op 78-jarige leeftijd overleden

De Britse gitaarvirtuoos Jeff Beck is 10 januari aan een hersenvliesontsteking overleden.
Jaff BackBeck werd bij het grote publiek bekend in 1965 als vervanger van Eric Clapton in The Yardbirds, de band waar later ook gitarist Jimmy Page (Led Zeppelin) en drummer Keith Moon (The Who) deel van uitmaakten.
Daarna vormde de gitarist The Jeff Beck Group en Beck, Bogert & Appice om vervolgens solo onder zijn eigen naam door te gaan.
Beck had minder commercieel succes dan andere gitaarhelden van zijn generatie. Maar hij wordt toch gezien als een van de beste gitaristen. Het toonaangevende muziekblad Rolling Stone plaatste Beck op de vijfde plek in zijn top 100 van beste gitaristenVinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl