James Last (86) is overleden

James LastJames Last is overleden, maar wat heeft die man te maken gehad met de Classic Rock. Niets toch?

De oppositie

Dat klopt. James Last had niets te maken met de Classic Rock, maar iedere liefhebber van de Classic Rock kende James Last. Hij was de echter tegenpartij, de man waar je tegen kon schoppen, de koning van de lichte (lees:  simpele) muziek, de oppostie van de Classic Rock. Als je van Classic Rock hield, hield je zeker niet van James Last.
Maar...., uiteindelijk kende iedereen hem. De oppositie...Zonder ze kan je niet. We zullen de koning van de lichte muziek missen. Hij was uniek.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere