James Ingram op 66-jarige leeftijd overleden

R&B- en soulzanger James Ingram, die al een tijd aan kanker leed, is op 66-jarige leeftijd in zijn woonplaats Los Angeles overleden.

Beroemd om duetten

James Ingram

James Ingram bespeelde een aantal instrumenten, zoals piano, gitaar, bas en drum. Hij was tevens producer en songwriter. In Nederland en België is Ingram bekend van onder andere het nummer Yah Mo B There, een duet met zanger Michael McDonald. Daarnaast had hij ook een duet met Patti Austin, Linda Ronstadt, Anita Baker en Patti Austin .Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere