Mick Jagger aan moordaanslag ontsnapt.

Mick Jagger is veertig jaar geleden mogelijk aan een moordaanslag ontsnapt. De Hells Angels waren van plan de zanger van de Rolling Stones te vermoorden. Aldus een documentaire van BBC Radio 4. Jagger zou doelwit van de Hells Angels zijn geworden nadat hij had besloten leden van de beruchte motorclub niet meer als ordedienst in te huren. foto - Vinyl-Lp : jaggerAanleiding was de verdenking dat de Hells Angels tijdens het Altamont-concert van de band in Californië in december 1969 een zwarte fan doelbewust hadden vermoord.Beelden van de documentaire Gimme Shelter, vastgelegd door drie camera’s bij het podium, laten zien dat de 18-jarige Meredith Hunter, na eerder al ruzie te hebben gekregen met de Hells Angels, het podium met een pistool in zijn hand nadert. De Hells Angel Alan Passaro ontfultselt hem het wapen met zijn linkerhand en steekt hem vervolgens in de rug. Mick Jagger, die begreep dat er iets aan de hand was, onderbrak het concert even om het publiek tot kalmte te manen, maar liet de band toen weer verder spelen. Passaro werd vervolgd voor moord. In 1972 sprak een jury hem vrij omdat hij uit zelfverdediging zou hebben gehandeld


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere