MOORD ZEGT OVERLIJDENSAKTE MICHAEL JACKSON!

foto - Vinyl-Lp : Michael Jackson overlijdingsakteVolgens zijn overlijdensakte werd Michael Jackson vermoord, zo onthult de Britse tabloid News of the World. Die kon de hand leggen op het nooit eerder gepubliceerde document en een bijvoegsel ervan.foto - Vinyl-Lp : Michael Jackson Om preciezer te zijn is Michael overleden aan ’acute intoxicatie met Propofol die te wijten was aan een injectie door een ander’. Het was cardioloog Conrad Murray die het medicijn toediende, maar het zou bijzonder moeilijk worden om hem veroordeeld te krijgen. Katherine Jackson weet zeker dat cardioloog haar zoon heeft vermoord. Dat zei ze na afloop van de rechtszitting waarbij de man officieel werd aangeklaagd voor dood door schuld. De 56-jarige lijfarts verklaarde onschuldig te zijn. Een insider van de familie Jackson: "We zijn ervan overtuigd dat er meer dan één persoon verantwoordelijk is voor Michaels tragische dood. Joe (de vader van Michael) zal niet rusten voor zijn zoon gerechtigheid krijgt en focust zich op de rechtszaak".


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere