Het meest verkochte album aller tijden

foto - Vinyl-Lp : jacksonHet meest verkochte album aller tijden is "Thriller" van Michael Jackson. Volgens het Guinness Book of Records is het album meer dan 104 miljoen keer verkocht . De muziek op het album is een combinatie van dance, funk, R&B en popmuziek, met een stijl die varieert van gepassioneerd en liefdevol (Human Nature) tot ruig en energiek (Beat it). Van de negen nummers kwamen er zeven in de top-10 van de Amerikaanse hitparade.Tot de bekendste nummers van het album behoren Billie Jean, Beat it, Thriller en The girl is mine (een duet met Paul McCartney). Deze nummers gelden nog steeds als toonaangevend voor het oeuvre van Jackson. Net voordat in ’Beat It’ die gitaarsolo van Eddie Van Halen begint, is er geklop te horen. Volgens de overlevering klopte er daadwerkelijk iemand aan de studiodeur.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl