Iron Maiden in juli in Ziggo Dome

De Britse band Iron Maiden zal op 11 juli 2023 een concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam. De show is een onderdeel van The Future Past-tour. De kaartverkoop voor dit concert start op 13 oktober.
Tijdens het concert speelt de band nummers van de recentste plaat Senjutsu en een aantal klassiekers. Kan je niet, dan zijn ze ook nog op 13 juli in het Sportpaleis te Antwerpen.
Iron MaidenDe metalband werd in 1975 door de leider en bassist Steve Harris opgericht in Leyton, een wijk in het oosten van Londen. De groep wordt vaak gezien als een van de meest kenmerkende en invloedrijke van hun stroming in het heavymetalgenre: de new wave of British heavy metal. Ze hebben wereldwijd ruim 100 miljoen albums verkocht.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere