Iron Maiden geëerd met een eigen set postzegels

Na The Beatles, Pink Floyd, Queen en de Rolling Stones krijgt nu ook Iron Maiden een eigen set postzegels van de Britse postdienst Royal Mail,
Iron MaidenOp twaalf postzegels staan foto's van optredens door de jaren heen. Alle huidige bandleden zijn op de zegels te zien. Ook de populaire mascotte van de band, Eddie, is op een aantal zegels vereeuwigd.
Iron Maiden kondigde onlangs nog een Europese tournee in de zomer aan. De heavymetalband doet ook Nederland aan: de groep staat op 11 juli in de Ziggo Dome in Amsterdam.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl