Imagine van John Lennon 1 in de top 2000

Mede door de aanslagen in Parijs is dit jaar Imagine van John Lennon gekozen als nummer 1 van de top 2000.

John LennonDe kracht van social media

Via sociale media is veelvuldig opgeroepen om te stemmen op Imagine, dat gaat over een ideale wereld waarin iedereen in vrede met elkaar samenleeft. Het nummer was de laatste tijd veel te horen nadat de Duitse pianist Davide Martello de dag na de aanslagen het speelde op een zelf meegebrachte piano bij de Parijse concertzaal Bataclan. Dit maakte bij veel mensen diepe indruk. Het nummer werd later ook gespeeld op het Centraal Station in Amsterdam. 
Imagine stond vorig jaar nog op nummer 38 in de hitlijst, die wordt uitgezonden van 25 december tot aan de jaarwisseling. Er is dit jaar 4,5 miljoen keer gestemd. Queen staat met Bohemian Rhapsody op nummer 2, net als vorig jaar. Eagles is met Hotel California op nummer 3 terug te vinden. Vorig jaar stond Hotel California nog op de eerste plaats. Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere