Ian McDonald, (mede)oprichter van King Crimson en Foreigner overleden

De multi-instrumentalist. ian McDonald, is woensdag 9 februari vredig en in het bijzijn van familie in New York overleden.
King CrimsonDe Britse muzikant was in 1968 een van de oprichters van rockband King Crimson, waar ook Greg Lake, Robert Fripp en de broers Michael en Peter Giles in zaten. Hij leverde, samen met Pete Sinfield(dichter, schrijver), een belangrijke bijdrage aan het debuutalbum In The Court Of The Crimson King (zie foto). Hij was coproducer van het album en schreef mee aan elk nummer.
In 1976 was McDonald medeoprichter van de Brits-Amerikaanse rockband Foreigner. Hij was te horen op succesnummers als Feels Like The First Time en Cold As Ice.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl