Hollywood Vampires treedt op tijdens Grammy

Hollywood Vampires, de supergroep met Alice Cooper en Johnny Depp, zal optreden tijdens de 58e uitreiking van de jaarlijkse Grammy Awards.

Ode aan een drankclub van grote sterren

Hollywood VampiresDe uitreiking vindt plaats in Los Angeles in het Staples Center op maandag 15 februari 2016. De hardrockband brengt daar een eerbetoon aan Motörhead, dat onlangs zijn frontman verloor aan kanker.
Hollywood Vampires bestaat behalve uit Alice Cooper en Johnny Depp uit Aerosmith-gitarist Joe Perry en Guns N' Roses-bassist Duff McKagan.
Twee jaar geleden verklapte Alice Cooper al dat hij een album met covers wilde maken als ode aan de Hollywood Vampires, een drankclub waar hij in de jaren zeventig deel van uitmaakte – samen met inmiddels overleden sterren als John Lennon en Keith Moon, de ex-drummer van The Who. Alice Cooper noemde zich president van de groep.
Gitarist Johnny Depp speelde eerder al eens met Cooper - ook met Marilyn Manson, Oasis en The Black Keys speelde hij eerder een stukje mee. Onlangs omschreef Cooper Depp nog als zijn vriend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere