Henny Vrienten van Doe Maar overleden

Henny Vrienten is op 25 april op 73 jarige leeftijd overleden. Een doodsoorzaak is niet gemeld, maar Vrienten was al langere tijd ziek.
Hennie VrientenBegin jaren 80 steeg de faam van Vrienten tot grote hoogte als voorman van de legendarische popband Doe Maar. Met die band scoorde hij grote hits met nummers als Doris Day, Smoorverliefd, Is dit alles, De bom en 1 Nacht alleen. De groep ging oorspronkelijk in 1984 uit elkaar, maar kwam sinds een reünie in 2000 toch weer regelmatig bij elkaar. Ook maakte hij samen met George Kooijmans en Boudewijn de Groot deel uit van het trio Vreemde Kostgangers.
De muzikant schreef ook muziek voor diverse films en televisieprogramma’s, waaronder ‘Left Luggage’, ‘Abeltje’, ‘De ontdekking van de hemel’, ‘Het Klokhuis’ en ‘Sesamstraat’. Ook werkte hij mee aan de musical Petticoat, waarvoor hij maar liefst 24 nummers schreef. Voor de musicalversie van Ciske de Rat maakte hij de muziek van alle nummers, op één na: ‘Ik voel me zo verdomd alleen’.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere