Reünie van Guns 'N' Roses niet goed begonnen

Axl Rose, de frontman van de legendarische rockband Guns N' Roses heeft een botje in zijn voet gebroken tijdens een verrassingsoptreden in Hollywood.

Guns 'N' RosesSlash en Axl Rose weer na meer dan 20 jaar bij elkaar

De 54-jarige rocker mag gelukkig wel blijven optreden. Dit weekend speeelt de band, met voormalig leadgitarist Slash, twee shows in Las Vegas en op 16 april staat de band op het Coachella Festival. Zanger Axl Rose zal die shows met zijn voet in het gips moeten afwerken. Rose's voet zal ongeveer een maand in het gips zitten.
Slash en Axl Rose hebben na twintig jaar ruzie de strijdbijl begraven en zijn in onderhandeling voor optredens in 20 stadions in Noord-Amerika. Het gerucht gaat dat de band zo'n 3 miljoen dollar (2,75 miljoen euro) per show vraagt. Kaarten zouden omgerekend tussen de 225 en 250 euro moeten kosten.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere