Reünie van Guns N' Roses

Muziekfestival Coachella was woensdag binnen een uur uitverkocht. Voornaamste reden : optredens van Guns N' Roses met zanger Axl Rose, gitarist Slash en bassist Duff McKagan.

Slash en Axl Rose sinds meer dan 20 jaar op één podium

Guns N' RosesVoor het eerst in meer dan 20 treden de drie leden weer samen op onder de naam Guns N’ Roses! Helaas lijkt het erop dat de twee andere bandleden van de klassieke bezetting, gitarist Izzy Stradlin en drummer Steven Adler, niet van de partij zijn.
De band speelt op 16 en 23 april op het muziekfestival Coachella. Naar verluidt is de band tevens in onderhandeling over een Amerikaanse stadiontour.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl