Top bands werken aan coveralbum Grateful Dead

Onder andere The National, Mumford & Sons, The Flaming Lips, Wilco en The War on Drugs werken aan het coveralbum ter ere van de band Grateful Dead.

Grateful DeadDe tijd van de flowerpower en de hippies

Grateful Dead werd vaak vereenzelvigd met de hoogtijdagen van de flowerpower en hippie-idealen. De band bestond van 1965 tot 1995 en was befaamd om de vele uren durende concerten en trokken soms honderdduizenden mensen naar hun concerten. De Grateful Dead wordt vanwege hun experimenten met verschillende muziekstijlen en live reputatie wel gezien als de ultieme jamband. In 1995 overleed frontman, gitarist en zanger Jerry Garci als gevolg van een hartaanval, in een afkickcentrum. Dit was gelijk het einde van de band.
De plaat bevat 59 covers van nummers van Grateful Dead. Wanneer het album uitkomt is niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl