Golden Earring komt met een nieuw mini album

De Haagse rockband Golden Earring brengt ter gelegenheid van hun vijftigjarig bestaan een mini-album uit met de titel ‘The Hague’, een eerbetoon aan Rockstad nr. 1 Den Haag.

Golden EarringNieuw album en documentaire

Het mini-album bevat vijf nieuwe rocksongs van Barry Hay, George Kooymans, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk en verschijnt op 4 december, iets meer dan een week voordat de groep het jubileumconcert 'FiveZero' geeft in de Ziggo Dome in Amsterdam. De muzikanten omschrijven de songs zelf als 'een nieuwe sound, maar herkenbaar als typisch Golden Earring'.
Tevens wordt erop 4 december een 55 minuten durend portret van de Haagse band uitgezonden. Deze nieuwe documentaire gaat niet zozeer over de geschiedenis van de band, maar om het ritme van de Earring-sound. Met name drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen worden uitgebreid geportretteerd.

De eerste 1500 mini-lp's worden als rood vinyl uitgevoerd!

 
Golden Earring - The Hague

EXCLUSIEF: preview mini album van de Golden Earring. Op 4 december aanstaande verschijnt het nieuwe mini album van de Golden Earring. Bestel het vinyl album nu bij vinyl-lp.com.Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere, info@vinyllp.nl