Eerbetoon aan Glenn Frey tijdens Grammy Awards

De overgebleven bandleden van The Eagles en Jackson Brown zullen een eerbetoon brengen aan de in januari overleden Glenn Frey tijdens de uitreiking van de Grammy Awards.

EaglesDe doorbraak van The Eagles

Don Henley, Joe Walsh, Timothy Schmit en oud-bandlid Bernie Leadon gaan samen met Browne het nummer Take It Easy spelen. Het nummer dat door Frey en Browne geschreven is en wat de doorbraak betekende voor The Eagles in 1972 werd oorspronkelijk gezongen door Glenn Frey.
Eagles-oprichter Glenn Frey overleed in januari op 67-jarige leeftijd aan complicaties als gevolg van artritis en longontsteking.
De 58e uitreiking van de Grammy Awards is maandagavond 15 februari. Hier zal tevens een eerbetoon plaatsvinden voor viervoudig Grammy-winnaar Lionel Richie.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere