Gitarist van The Animals op 77-jarige leeftijd overleden

Eén van de oprichters van The Animals, gitarist Hilton Valentine, die werledberoemd is geworden vanwege het intro van het nummer House of Thre Rising Sun, is op 77-jarige leeftijd overleden.
Hilton ValentineThe House of the Rising Sun is een zogenaamde traditional, een traditioneel volkslied uit de Verenigde Staten, vele malen opgenomen en vooral bekend geworden in een rock-'n-rollversie door The Animals (1964).
Er is, door de jaren heen, veel gespeculeerd over de betekenis van het nummer. De tekst gaat waarschijnlijk over iemand die zijn of haar leven vergooit in een gebouw met deze naam, hierbij kan het gaan om een bordeel of een gevangenis.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere