Top Classic Rock artiesten brengen nieuwe albums uit

De oudgedienden Alice Cooper en David Gilmour brengen dit jaar nog een nieuw album uit.

Alcie Cooper werkt samen met Johnny Depp(??), Aerosmith-gitarist Joe Perry en .....Paul McCartney

Cooper_GilmourTwee jaar geleden verklapte Alice Cooper al dat hij een album met covers wilde maken als ode aan de Hollywood Vampires, een drankclub waar hij in de jaren zeventig deel van uitmaakte – samen met inmiddels overleden sterren als John Lennon en Keith Moon. Dit Hollywood Vampires-project van Alice Cooper – waaraan ook Aerosmith’s Joe Perry en acteur Johnny Depp meewerken – begint nu steeds interessanter te worden. Het album komt nu langzaam in zicht en niet minder dan Paul McCartney zal ook een steentje bijdrage aan het project.
“De plaat is opgedragen aan alle vrienden die we door de jaren heen hebben verloren aan drugs en alcohol”, zei Perry. De drie bandleden hebben muzikanten uitgenodigd langs te komen in de studio om nummers van hun overleden vrienden te coveren. Daarop besloot McCartney een nieuwe versie op te nemen van de hit Come And Get It, die hij in 1969 heeft geschreven en geproduceerd voor de band Badfinger. Twee leden van die band pleegden zelfmoord.
Tijdens de komende editie van het festival Rock In Rio in september zal de groep optreden. Tevens wordt er gedacht aan een tour in het najaar. We wachten af.

Zanger en gitarist van Pink Floyd brengt nieuw solo album uit

De zanger en gitarist David Gilmour van de populaire band Pink Floyd brengt ook in 2015 zijn vierde soloalbum uit. Het is vooralsnog niet bekend wanneer de ongetitelde plaat uitkomt. Vorig jaar kwam hij nog met Pink Floyd met het laatste studioalbum The Endless River. Het is wel zeker dat Gilmour in september gaat touren. Of hij ook naar Nederland komt is nog niet bekend.Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere