Een vroege dood voor jongste Gibb

foto - Vinyl-Lp : andygibbAndy Gibb, de jonge broer van de drie Bee Gees, was de eerste soloartiest die met zijn eerste drie singles de eerste plaats bereikte in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Dit record werd pas in 1991 gebroken door Mariah Carey. Begin jaren ’80 was hij regelmatig in het nieuws, door zijn relatie met Dallas-actrice Victoria Principal. Hij nam ook nummers op met Olivia Newton-John. Met het einde van het disco-tijdperk raakte ook de carriëre van Andy Gibb in het slop. Op het persoonlijke vlak kreeg hij grote problemen: hij werd behandeld wegens een cocaïne-verslaving en werd in 1987 bankroet verklaard. Daarna leek hij uit het dal te komen; hij nam met zijn broers een paar demo’s op, dit met de bedoeling dat hij hun groep zou komen versterken. Tevens was hij bezig met een nieuw album. In maart 1988 kreeg hij echter last van een verwaarloosde hartkwaal. Hij overleed aan myocarditis, een ontsteking van de hartspier, vijf dagen na zijn dertigste verjaardag.


Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere