Youll Never Walk Alone is geschreven in 1945

You’ll Never Walk Alone is een lied geschreven door Richard Rodgers en Oscar Hammerstein II voor de musical Carousel (1945). foto - Vinyl-Lp : gerryHet nummer is meermalen opgenomen door verschillende artiesten, waarvan de versie van Gerry & the Pacemakers waarschijnlijk de bekendste is. In Europa is het nummer het meest bekend in de versie van de Liverpoolse band Gerry & the Pacemakers, die het nummer in 1963 opgenomen hebben. Deze versie bleef vier weken lang op nummer 1 in de Britse hitlijst. Het werd direct een volkslied voor de fans van Liverpool FC en het nummer wordt bij elke wedstrijd massaal gezongen. Tegenwoordig zijn de woorden You’ll Never Walk Alone opgenomen in het clublogo. In Nederland is het lied voornamelijk bekend geworden door Lee Towers. Wist u dat een van de mooiste versies van ’You’ll Never Walk Alone’ werd opgenomen door Aretha Franklin?Vinyl LP

Muziek op Vinyl

  VinylLP is een online vinyl lp winkel, gespecialiseerd in classic rock records. Behalve nieuwe grammofoonplaten verkopen we ook tweedehands lp's. Zo'n lp wordt altijd schoongemaakt en de plaat krijgt een nieuwe binnenhoes. Ook worden de albums voorzien van plastic lp hoezen.
Lp's zijn heden ten dage weer erg populair. Leuk om als cadeau bij Sinterklaas of Kerstmis of voor een verjaardag te geven. Of u nu een Queen lp of een Abba lp zoekt. Meestal hebben we deze op voorraad. Kijk ook even bij onze vinyl lp aanbiedingen.
Voor goede en goedkope vinylplaten moet u dus bij VinylLp zijn.
Music Webshop, Klavergriend 83, 1356 KE Almere